امروز: جمعه, ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ برابر با ۱۰ شوّال ۱۴۴۵ قمری و ۱۹ آوریل ۲۰۲۴ میلادی
اصغر مهدی پور معاون اجرایی و خدمات شهری شهرداری نجف آباد گفت:

اقدامات ویژه کشتارگاه برای مقابله با «کریمه کنگو»

اقدامات ویژه کشتارگاه برای مقابله با «کریمه کنگو»
معاون اجرایی و خدمات شهری شهرداری نجف آباد گفت: از ابتدای خرداد ماه سال جاری و همزمان با مشاهده برخی موارد ابتلاء انسان به بیماری خطرناک تب کریمۀ کنگو، در مجموعه کشتارگاه نجف آباد نیز انجام اقدامات ویژه ای در دستور کار قرار گرفته که سمپاشی منظم، شناسایی دام های مشکوک به بیماری و تجهیز پرسنل درگیر با امر کشتار از جمله این موارد محسوب می شوند.


اصغر مهدی پور در مصاحبه با خبرنگار پایگاه خبری شهرداری با اشاره به سمپاشی منظم محوطه کشتارگاه، آغل ها، کارگاه های دباغی و سالن اصلی کشتار بیان داشت: «علاوه بر فعال شدن حوضچه ورودی کشتارگاه که کار ضدعفونی کردن چرخ های وسایل نقلیه را انجام می دهد، پیش بینی های ویژه ای نیز برای شناسایی دام های مشکوک به بیماری در زمان انتظار برای کشتار صورت گرفته است.»
مهدی پور اضافه کرد: «بدن دام آلوده تا حدود یک هفته امکان انتقال بیماری را خواهد داشت و پس از آن با توجه به غلبه سیستم های ایمنی بدن حیوان بر مشکل به وجود آمده، خطر خاصی وجود نخواهد داشت.»


تجهیز پرسنلی که در معرض خطر ابتلاء هستند
معاون اجرایی و خدمات شهری شهرداری گفت: «علاوه بر تجهیز تمامی پرسنل فعال شهرداری در کشتارگاه به لباس کار، عینک، ماسک و چکمه با همکاری اتحادیه گوشت فروشان نجف آباد نیز برای تمامی افرادی که به نوعی در خط کشتار در معرض خطر انتقال بیماری هستند مانند ذابحین، سلاخان و قصاب ها لباس ویژه کار تهیه شده است.»
مهدی پور از نصب و توزیع بنرها و بروشورهای اطلاع رسانی و هشدار دهنده در نقاط مختلف کشتارگاه و بین دامداران، عمل فروشان و چوب داران به عنوان یکی دیگر از اقدامات انجام گرفته در این خصوص نام برد و اظهار داشت: «با همکاری اداره دامپزشکی و شبکه بهداشت و درمان شهرستان نیز دوره های آموزشی ویژه تمامی فعالین در کشتارگاه برگزار شده و در مواردی هم توضیحات مورد نیاز توسط کارشناسان این مجموعه به صورت چهره به چهره برای افراد مرتبط ارائه می شود.»



لاشه های خروجی، هیچ مشکلی ندارند
سید محمد مرتضویان مدیر کشتارگاه نجف آباد نیز در این خصوص با اشاره به الزام مراجع قانونی جهت نگهداری لاشه دام های کشتارشده در پیش سرد به مدت حداقل 8 ساعت قبل از توزیع در سطح شهر ادامه داد: با اشاره به نگهداری لاشه کشتار شده در قسمت پیش سرد گفت:« این مدت زمان تمامی آلودگی های خطرناک از جمله عامل بیماری تب کریمه کنگو را از بین برده و در نتیجه شهروندان می توانند با خیالی آسوده از گوشت های توزیع شده در شبکه رسمی سطح شهر استفاده کنند.»


مرتضویان فصل شیوع این بیماری را مربوط به ایام گرم سال و فعالیت کنه ها دانست و خاطر نشان کرد: « دو گروه اصلی در معرض ابتلاء به این بیماری هستند که در خصوص د امداران، چوب داران، عمل فروشان و قصابان بیماری با گزش کنه انتقال پیدا کرده و در خصوص کسانی که همچون ذابحین و دامپزشکان در خط کشتار حضور دارند، استنشاق خون آلوده می تواند مشکل ساز باشد.»


این مطلب چقدر مفید بود ؟
 
دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی
کد جدید

تمام حقوق مادی و معنوی این پایگاه محفوظ و متعلق به شهرداری نجف آباد می باشد , هرگونه کپی و نقل قول از مطالب سايت با ذكر منبع بلامانع است.