گوشت شتر منبع بسیار خوبی از مواد مقوی و مغذی است و از جهت مواد موثر موجود در آن باگوشت سایر دامهای اهلی تفاوتهایی دارد. گوشت شتر در مقایسه با گوشت گاو از میزان پروتئین و چربی کمتری برخوردار است و در مقایسه با سایرگوشتهای دیگر حاوی سدیم بیشترو پتاسیم کمتری است. مقدار ویتامینهای گروه ب و برخی عناصر معدنی نظیر فسفر و کلسیم در آن بسیار زیاد است. جالب است بدانید که نسبت آهن و روی موجود در این گوشت، کمتر ازسایر گوشتهااست و نسبت کلسیم این گوشت در عضلات ران آن زیادتر میباشد....
آپارات شهرداری : https://www.aparat.com/najafabadm