امروز: دوشنبه, ۲۶ شهریور ۱۴۰۳ برابر با ۱۳ ربيع الأول ۱۴۴۶ قمری و ۱۶ سپتامبر ۲۰۲۴ میلادی
محمد مغزی نجف آبادی شهردار نجف آباد در مصاحبه با خبرنگار پایگاه خبری شهرداری نجف آباد

شکوفایی تدریجی «کوچه‌باغ زندگی» نجف‌آباد

شکوفایی تدریجی «کوچه‌باغ زندگی» نجف‌آباد
شهردار نجف‌آباد گفت: پروژه عظیم کوچه باغ زندگی که تا پیش از این به عنوان بوستان زندگی شناخته می‌شد، در چندین مرحله طراحی شده که پس از بهره‌برداری از بخش‌هایی ابتدایی آن طی سال‌های گذشته، امسال نیز امیدواریم بخش دیگری از این طرح در جنوب نجف‌آباد افتتاح گردد.

محمد مغزی نجف آبادی در مصاحبه با خبرنگار پایگاه خبری شهرداری این طرح را نمادی از مسیر زندگی دانست و گفت: ابتدای این مسیر هفت کیلومتری از محدوده موسوم به «هفت لتی» به عنوان محل ورود آب به شهر و نمادی از حیات و تولد شروع شده و بعد از عبور از باغات جنوب شهر و جاذبه‌های طبیعی و جدید، به گلزار شهدا ختم خواهد شد.
مغزی از بهره‌برداری بخش‌های هفت‌لتی، فاز اول بیشه و محدوده بیشه تا پنگ‌خانه طی سال‌های گذشته سخن گفت و با اشاره به اسامی قدیمی نقاط واقع در این مسیر همچون «آب‌سوری» «محند‌آباد» یا «محمود‌آباد» ادامه داد: بخش در دست اجرای این مسیر که بیشترین تراکم جمعیتی را هم در اطراف خود دارد، مربوط به تقاطع آن از آب‌سوری یا همان حوالی بیمارستان مقابل دادگستری تا «کوچه خربزه‌ای» یا همان خوارزمی است که به عنوان فضای سبز و تفریحی بهارستان نیز مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

شهردار نجف‌آباد، از بازسازی نمونه‌ای از برج‌های تاریخی کبوترخانه، برکه آب، فضاهای اداری، فرهنگی  و تجاری، سرویس بهداشتی، مسیر پیاده‌روی و دوچرخه‌سواری و دسترسی‌های محلی به عنوان بخش‌های شاخص این مسیر نام برد و ادامه داد: این مجموعه گردشگری شاخص که المان‌های متعددی در آن ایجاد خواهد شد و چهار منطقه شهر نجف‌آباد را در بر خواهد گرفت، به جاذبه‌ای استانی و حتی کشوری تبدیل خواهد شد.
ارتباط شرق و غرب کوچه باغ زندگی با «پل زندگی»
شهردار نجف‌آباد بخش دوم صحبت‌های خود را به جزئیات عبور کوچه باغ زندگی از بلوار شهید حجتی اختصاص داد و اظهار داشت: در تقاطع این دو مسیر، پل کابلی زندگی با دهنه پنجاه متر طراحی شده و که در حال حاضر پایه‌های بیست‌ودو متری آن در حال ساخت است.
محمد مغزی نجف آبادی با تاکید بر تاثیر کوچه باغ زندگی بر توسعه متوازن شهر در دو بخش جنوبی و شمالی و احیاء یک جاذبه تاریخی شهر اعلام داشت: عرشه این پل که به صورت سازه‌ای کابلی طراحی شده، شش متر عرض داشته و در طرفین آن دو رمپ مارپیچ هر کدام به طول یکصد و پنجاه متر و شیب ملایم در نظر گرفته شده که عابرین پیاده و دوچرخه‌سواران بدون زحمت خاصی امکان عبور از روی آن را خواهند داشت.

در محلهای ارتباطی و در چهارگوش پل چهارسوقهای دوطبقه بصورت اجرایی تعبیه می گردد که طبقه دوم آن همسطح پل خواهد بود و کاربری تجاری داشته و در اختیار بخش خصوصی قرار می گیرد.
مغزی در پایان اعلام کرد: مجموعه این طرح گردشگری، به تدریج با مجموعه‌های خدماتی، رفاهی و تفریحی در نظر گرفته شده برای اطراف آن تکمیل خواهد شد و پیش‌بینی می‌شود با توجه به دسترسی‌های مناسب خود، به یکی دیگر از جاذبه‌های پربازدید شهر نجف‌آباد و استان اصفهان تبدیل شود.

 


این مطلب چقدر مفید بود ؟
(1 امتیاز , میانگین: 5.0 از 5)  
دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی
کد جدید

تمام حقوق مادی و معنوی این پایگاه محفوظ و متعلق به شهرداری نجف آباد می باشد , هرگونه کپی و نقل قول از مطالب سايت با ذكر منبع بلامانع است.