امروز: سه شنبه, ۲۰ مرداد ۱۴۰۵ برابر با ۲۸ صفر ۱۴۴۸ قمری و ۱۱ اوت ۲۰۲۶ میلادی

حمیدرضا محمدی: نجف‌آباد در سخت‌ترین شرایط نیز پای کار ماند/ ۱۳۵ پروژه برای هفته دولت آماده افتتاح است

حمیدرضا محمدی فرماندار شهرستان ویژه نجف‌آباد در آیین گرامیداشت روز خبرنگار با تبریک این روز به فعالان عرصه رسانه، از نقش خبرنگاران در انعکاس واقعیت‌های جامعه و تلاش‌های صورت‌گرفته در شهرستان تقدیر کرد.

وی با اشاره به نقش مردم نجف‌آباد در مدیریت شرایط دشوار اظهار کرد: مردم نجف‌آباد همواره میدان‌دار عرصه‌های مختلف بوده‌اند و در شرایط سخت اخیر نیز با وجود تمامی مشکلات، پای کار ایستادند.

فرماندار شهرستان ویژه نجف‌آباد با اشاره به شرایط جنگی اخیر افزود: در جریان حملات دشمن، نجف‌آباد پس از تهران و اصفهان، از جمله شهرستان‌هایی بود که بیشترین میزان حملات را تجربه کرد؛ با این حال فعالیت‌ها و برنامه‌های شهرستان متوقف نشد و حتی در چنین شرایطی شاهد افتتاح و بهره‌برداری از پروژه‌های مختلف بودیم.

محمدی ادامه داد: در مردادماه نیز با حضور استاندار اصفهان، مجموعه‌ای از پروژه‌های شهرداری نجف‌آباد با اعتباری بالغ بر یک همت افتتاح شد که این موضوع نشان‌دهنده استمرار فعالیت و پویایی مدیریت شهری حتی در شرایط سخت است.

وی خاطرنشان کرد: برای هفته دولت امسال نیز ۱۳۵ پروژه در شهرستان نجف‌آباد آماده افتتاح شده است و این حجم از فعالیت و پروژه در شرایطی که کشور با محدودیت‌ها و دشواری‌های متعددی مواجه است، نشان‌دهنده عزم مدیران و همراهی مردم برای پیشبرد امور شهرستان است.

فرماندار شهرستان ویژه نجف‌آباد همچنین با اشاره به ضرورت حمایت از جامعه رسانه‌ای، راه‌اندازی خانه خبر شهرستان را اتفاقی مثبت برای خبرنگاران دانست و گفت: اقدامات اداری و قانونی مربوط به خانه خبر شهرستان در حال انجام است و ان‌شاءالله با تکمیل این مراحل، فعالیت آن در نجف‌آباد آغاز خواهد شد.


این مطلب چقدر مفید بود ؟
 
دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی
کد جدید

تمام حقوق مادی و معنوی این پایگاه محفوظ و متعلق به شهرداری نجف آباد می باشد , هرگونه کپی و نقل قول از مطالب سايت با ذكر منبع بلامانع است.