به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهرداری نجف آباد، پس از یازدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع دستی اصفهان که طی روزهای 28 تا 31 خردادماه 98 و با حضور شهرداری نجف آباد در محل برگزاری نمایشگاه های بین المللی استان اصفهان ، هنگام معرفی موارد گردشگری نجف آباد به گردشگران و مخاطبان، ارتباطات ، تعاملات و مراودات مختلفی با مجموعه های مختلف گردشگری و مستند سازی برقرار شد.
در همین راستا گروه مستند ساز آمریکایی نهم مردادماه با سفر به نجف آباد و با همکاری رستوران پدیده فردوس و بازدید از نقاط مختلف نجف آباد اقدام به تهیه مستند گردشگری غذایی نمودند.
پخت نان محلی و سنتی ، آشنایی با نگهداری و زندگی شتر، شیر دوشی، ذبح و قصابی و مراحل تهیه مواد اولیه چندین غذا مورد بازدید و مستند سازی قرار گرفت.
در این برنامه سعی شد چندین مبحث گردشگری غذایی نجف آباد نظیر نان و گوشت (کباب شتر)، قیمه ریزه و گداخته جهت علاقه مندان و گردشگران مستندسازی گردد.