امروز: جمعه, ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ برابر با ۱۷ شوّال ۱۴۴۵ قمری و ۲۶ آوریل ۲۰۲۴ میلادی
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهرداری نجف آباد

تجهیز پرسنل کشتارگاه در معرض خطر ابتلاء بیماریهای مشترک انسان و دام

تجهیز پرسنل کشتارگاه در معرض خطر ابتلاء بیماریهای مشترک انسان و دام
معاون اجرایی و خدمات شهری شهرداری گفت: «علاوه بر تجهیز تمامی پرسنل فعال شهرداری در کشتارگاه به لباس کار، عینک، ماسک و چکمه با همکاری اتحادیه گوشت فروشان نجف آباد نیز برای تمامی افرادی که به نوعی در خط کشتار در معرض خطر انتقال بیماری هستند مانند ذابحین، سلاخان و قصاب ها لباس ویژه کار تهیه شده است.»


اصغر مهدی پور از نصب و توزیع بنرها و بروشورهای اطلاع رسانی و هشدار دهنده در نقاط مختلف کشتارگاه و بین دامداران، عمل فروشان و چوب داران به عنوان یکی دیگر از اقدامات انجام گرفته نام برد و اظهار داشت: «با همکاری اداره دامپزشکی و شبکه بهداشت و درمان شهرستان نیز دوره های آموزشی ویژه تمامی فعالین در کشتارگاه برگزار شده و در مواردی هم توضیحات مورد نیاز توسط کارشناسان این مجموعه به صورت چهره به چهره برای افراد مرتبط ارائه می شود.»
وی عنوان داشت با توجه به بیماریهای مشترک انسان و دام مبحث ضدعفونی بصورت روزانه صورت می پذیرد و سمپاشی که نیز باید هفتگی باشد با توجه به گرمای هوا 2_3 بار در هفته صورت می گیرد.

شیفت ویژه کشتارگاه برای عید سعید قربان
مدیر کشتارگاه نجف آباد گفت: گفت: عید سعید قربان امسال نیز همانند سنوات قبل از ساعت 7صبح جمعه تا اذان ظهر با تمامی امکانات و عوامل خود بدون هیچ گونه محدودیتی پذیرای شهروندان جهت فروش دام ، ذبح شرعی، بهداشتی و مطمئن و آماده سازی گوشت دام های نذری می باشد.


سید محمد مرتضوی در مصاحبه با خبرنگار پایگاه خبری شهرداری اعلام داشت: 5 دامپزشک مباحث بازرسی و نظارت قبل، حین و بعد از کشتار را انجام می دهند که یکنفر در پخش آلایش کله و پاچه و سیراب فعالیت و ناظر شرعی و 17 سلاخ و 11 پرسنل کشتارگاه تمامی اقدامات مورد نیاز کشتار را در سریع ترین زمان ممکن انجام خواهند داد.»
مرتضویان با بیان آموزش اطلاعات لازم جهت افزایش سطح آگاهی مردم در خصوص انتقال بیماریها از طرق دام و مصرف گوشت توصیه نمود : قطعه قطعه کردن و مصرف گوشت نذری قربانی پس از طی جمود نعشی و شرایط سرد (8_12 ساعت در دمای یخچال که 0_4 درجه میباشد ) صورت پذیرد و نگهداری 48 ساعته دل و جگر دام نذری بمدت 48 ساعت دریخچال قبل از مصرف را نیز خاطرنشان نمود.


وی عنوان داشت لاشه و آلایش غیر قابل مصرف با نظارت دامپزشکی از چرخه مصرف خارج و بنحو مناسب جمع آوری و امحاء می گردد.
مدیر کشتارگاه با بیان این مطلب که در صورت اعلام نیاز شهروندان، شبکه دامپزشکی امکان اعزام کارشناس جهت بررسی سلامت دام در نقاطی غیر از کشتارگاه را نیز خواهد داشت در پایان عنوان داشت: «ذبح خارج از شبکه و نظارت کارشناسان مربوطه، احتمال ورود گوشت های آلوده به بیمارهای مختلف از جمله تب برفکی را به چرخه مصرف شهروندان افزایش می دهد و توصیه می کنیم، با استفاده از بستر فراهم شده در کشتارگاه جلوی چنین مخاطراتی گرفته شود.»


این مطلب چقدر مفید بود ؟
 
دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی
کد جدید

تمام حقوق مادی و معنوی این پایگاه محفوظ و متعلق به شهرداری نجف آباد می باشد , هرگونه کپی و نقل قول از مطالب سايت با ذكر منبع بلامانع است.